+3 تراز
405 بازدید
در زبانشناسی از سوی (2,031 تراز)
ویراست در از سوی

درود،


بسیاری از نامانی که امروزه برای گونگان پنیر، اندر ایران، اندرورزانده می شوند، از زوانان اروپاییک گرفته شده اند، مانند پنیر موتزارلا (ایتالیک)، فتا (لاتینیک)، گرگونزولا (ایتالیک)، ماسکارپونه (ایتالیک)، پارمزان (ایتالیک)، چدار (انگلیک)، گودا (هلتیک)، ریکوتا (لاتینیک)، سویس (آلمانیک)، کممبرت (فرانکیک)، کوتاژ (آلمانیک).
گمان می کنم، پیشینه ای درازآوان برای پروراندن پنیر، اندر ایران (و میانیک خورایان) دارده باشیم.
آیا هیچ نام برابری برای این گونگان پنیر، اندر زوانان ایرانیک نداریم؟

1 پاسخ

+1 تراز
از سوی (4,357 تراز)

کسان آشنا با پنیران بایند پژوهیدن.

گفتمان های پیشنهادی

+1 تراز
2 پاسخ
آغاز گفتمان نوامبر 23, 2021 در پالایش زبان از سوی takug (2,031 تراز)
+2 تراز
2 پاسخ
آغاز گفتمان دسامبر 4, 2021 در زبانشناسی از سوی takug (2,031 تراز)
+2 تراز
4 پاسخ
آغاز گفتمان دسامبر 4, 2021 در زبانشناسی از سوی takug (2,031 تراز)
+3 تراز
1 پاسخ
آغاز گفتمان دسامبر 11, 2021 در زبانشناسی از سوی takug (2,031 تراز)
+1 تراز
0 پاسخ
آغاز گفتمان دسامبر 4, 2021 در زبانشناسی از سوی takug (2,031 تراز)
...